Dissabte 6 i diumenge 7 d’agost, la platja serà escenari del VI Torneig d’Handbol Platja de Castelldefels, que organitza l’Handbol Esportiu Castelldefels • El torneig serà el darrer del IV Tour Català d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol i es disputarà en cinc pistes diferents, una d’elles amb grada per 200 persones

Després de dos anys sense poder celebrar aquesta cita, torna l’esdeveniment de l’handbol platja a Castelldefels. Durant els dies 6 i 7 d’agost passaran per les cinc pistes ubicades al costat de la guingueta Iguana diferents equips de les cinc categories convocades.

La competició es dividirà en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior tant femení com masculí.

Organitzat per l’Handbol Esportiu Castelldefels, el torneig serà la Fase Final del Campionat de Catalunya d’Handbol Platja i es disputarà en cinc pistes diferents, una d’elles amb grada per 200 persones. 

Enguany el torneig compta amb 50 equips inscrits i un total de 600 jugadors i jugadores de tota Catalunya.

Facebook Torneig Handbol Platja Castelldefels