Més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participen al VI Torneig d’Handbol Platja Castelldefels, disputat entre dissabte 6 i diumenge 7 al litoral castelldefelenc

Veure fotogaleria

El passat cap de setmana va tenir lloc la sisena edició del Torneig d’Handbol Platja que organitza cada any l’Handbol Esportiu Castelldefels, amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Catalana d’Handbol i Iguana Grup. En aquesta ocasió, la cita servia per disputar la fase final del Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva.

42 equips, prop de 500 jugadors i jugadores de categories des d’aleví a sènior van prendre part d’un torneig que va tornar a comptar amb una important presència d’aficionats i aficionades.

L’ARHS Team de La Roca del Vallès va guanyar les categories sènior masculina i femenina. El títol juvenil masculí i juvenil/cadet femenina va ser per al Movex Handbol Platja Granollers. L’SPIT ARHS Team es va endur el títol de cadet/infantil masculí, mentre el BMP SESE Lila va guanyar la categoria infantil/aleví femenina.

A la cerimònia de lliurament de premis van participar el tinent d’alcaldia d’Hisenda de l’Ajuntament, Jordi Vendrell, la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol, Maria del Mar Latorre, i el president de l’Handbol Esportiu Castelldefels, Gerardo Sánchez, entre d’altres.

Equips guanyadors

  • Sènior masculí – ARHS Team La Roca
  • Sènior femení – ARHS La Roca
  • Juvenil masculí – Movex Handbol Platja Granollers
  • Juvenil/cadet femení – Movex Handbol Platja Granollers
  • Cadet/infantil masculí – SPIT ARHS Team La Roca
  • Infantil/Aleví femení – BMP SESE Lila