La nostra jugadora de l’Aleví Femeni, Saray Melissa Dan de 11 anys, és la nova representant del nostre club esportiu durant aquest curs escolar 2021/2022 al Consell de la Infància de Castelldefels.

La sessió constitutiva del consell es va celebrar el passat 17 de novembre al Teatre Plaza, presidida per l’alcaldessa Maria Miranda i el regidor de Participació Ciutadana i Educació, Jordi Maresma. El tercer Consell de la Infància és un nou òrgan participatiu en què uns 18 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys presentaran al consistori propostes de millora de diversos àmbits de la ciutat.

L’Ajuntament de Castelldefels, impulsor d’aquest nou mecanisme de participació, vol que aquest Consell de la Infància compti amb una representativitat àmplia, raó per la qual ha buscat la complicitat dels centres escolars de primària, així com de les entitats esportives, culturals i de lleure del municipi, que han donat a conèixer als menors i a llurs famílies la possibilitat de participar-hi. El Handbol Esportiu Castelldefels serà la única entitat esportiva de la ciutat que participarà en aquesta edició 2021/22.