El nostre jugador de l’Aleví Blau, Daniel Lozano de 11 anys, serà el representant del nostre club esportiu durant aquest curs escolar 2020/2021 al Consell de la Infància de Castelldefels.

L’Ajuntament de Castelldefels constituirà el seu segon consell de la infància, un nou òrgan participatiu en què uns 18 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys presentaran al consistori propostes de millora de diversos àmbits de la ciutat.

El nostres alevíns femení i masculins participaran en aquest Consell de la Infància finalment amb 1 representant, de 6è , ja que no va es va presentar cap candidatura per 5è. El Consell de la Infància és un nou mecanisme per a potenciar la participació ciutadana, en aquest cas en particular entre la ciutadania més jove. Al llarg de tota la temporada, el consell analitzarà i formularà propostes sobre diferents temes que triïn els seus membres

El passat divendres, 6 de novembre, es va celebrar una sessió dinamitzada de manera virtual degut a les noves mesures de seguretat que limiten les reunions a com a màxim 6 persones. En aquesta sessió, es va escollir al nostre representant al Consell de la Infància entre les candidatures que es van presentar. Finalment, la única candidatura va ser la de Daniel Lozano que va ser elegit per unanimitat entre els participants de la reunió.

El Consell de la Infància de Castelldefels es constituirà oficialment el proper divendres, 20 de novembre i serà també de manera virtual, en lloc del Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels, ja que les normes restrictives per contenir la COVID-19 no ho permeten.

L’Ajuntament, impulsor d’aquest nou mecanisme de participació, vol que aquest Consell de la Infància compti amb una representativitat àmplia, raó per la qual ha buscat la complicitat dels centres escolars de primària, així com de les entitats esportives, culturals i de lleure del municipi, que han donat a conèixer als menors i a llurs famílies la possibilitat de participar-hi. El Handbol Esportiu Castelldefels serà la única entitat esportiva de la ciutat que participarà en aquesta edició 2020.