L’Ajuntament de Castelldefels constituirà el seu segon consell de la infància, un nou òrgan participatiu en què uns 18 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys presentaran al consistori propostes de millora de diversos àmbits de la ciutat.

El nostre aleví femení i els alevins masculins: Blau, Groc i Vermell participaran en aquest Consell de la Infància amb dos representants. El Consell d’Infància és un nou mecanisme per a potenciar la participació ciutadana, en aquest cas en particular entre la ciutadania més jove. Al llarg de tota la temporada, el consell analitzarà i formularà propostes sobre diferents temes que triïn els seus membres

El passat divendres, 23 d’octubre, el club va oferir la primera sessió informativa a tots el nostres alevins al pavelló de Can Vinader (Aleví Femení) i als tres alevins masculins (al CEM Can Roca. El proper divendres, 6 de novembre, es celebrarà la sessió dinamitzadora on s’escollirà els representants al Consell de la Infància entre les candidatures que es presentin entre els nostres jugadors i jugadores.

Després de mantenir aquestes reunions prèvies el Consell de la Infància de Castelldefels es constituirà oficialment el proper divendres, 20 de novembre al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels si les normes restrictives per contenir la COVID-19 ho permeten.

L’Ajuntament, impulsor d’aquest nou mecanisme de participació, vol que aquest Consell de la Infància compti amb una representativitat àmplia, raó per la qual ha buscat la complicitat dels centres escolars de primària així com de les entitats esportives, culturals i de lleure del municipi, que han donat a conèixer als menors i a llurs famílies la possibilitat de participar-hi.