Aquest primer cap de setmana de la Lliga 2020/2021 tenim que destacar la doble victòria del nostre #SèniorMasculíA sobre el CE Maristes Rubí, uns resultats que ens portem a encapçalar la classificació. Els nois de Juan Antonio Rodriguez “Chito”,  militants a la Segona Catalana d’handbol masculí, es van imposar dissabte a casa per 36-17 i la tarda de diumenge a Rubí  per 20-32. Dos partits que corresponen a la primera i setzena jornada de lliga i en els quals els nostres han estat molt superiors

El #SèniorMasculí B que també ha començat la lliga a Quarta catalana davant del Novadim Club Handbol Lleida Pardinyes no ha tingut tanta  sort i ha perdut els dos partits, això sí per molt poca diferencia i “amb una gran actitud” segons el seu entrenador, Luis Espanyol.

El #CadetMasculí de Carlos Romero també va guanyar el seu primer partit a Molins de Rei. Un partit molt lluitat en el qual gairebé s’ha anat sempre per endavant, però en el què el rival no ens ha deixat anar-nos mai. Destacar les actuacions de dos jugadors, Sergil Bel i el nostre porter Alex López que han marcat la diferencia en un partit en el qual tots han participat i sumat.

Les “Guerreres” de l’#InfantilFemení van perdre dissabte davant l’Handbol Molins de Rei en la seva primera jornada de Lliga. Segons el seu entrenador Víctor Martin la derrota va ser justa “nervis, llançaments fluixos i defensa a nivell baix individualment” van marcat el partit “ara a seguir entrenant per millorar les errades”. El pròxim partit serà dintre de 15 dies a casa davant el Handbol Cooperativa Sant Boi.

Resultats del cap de setmana
Jornada 1
Dissabte 03/10/2020
Handbol Molins de Rei  37- 23  #InfantilFemení
Novadim Club Handbol Lleida Pardinyes Groc 30- 29 #SèniorMasculíB
Handbol Molins de Rei  29-30 #Cadet Masculí

#SèniorMasculíA  36-17 Club Handbol Rubí

Jornada 16

Diumenge 04/10/2020
#SèniorMasculíB  22-24 Novadim Club Handbol Lleida Pardinyes

Club Handbol Rubí 20-32 #SèniorMasculíA