Al igual que els seus companys del Sènior Masculí jugaran dos partits de lliga en dos dies consecutius. Les nostres “guerreres debuten dissabte 10 d’octubre a les 16:30 hores a Lleida contra l’Associació Lleidatana i tornaran a jugar contra el mateix equip, però a casa , el diumenge 11 a les 11h ). Ambdós partits corresponen a la primera i a la dotzena jornada (primera de la segona volta) del campionat de lliga de la Segona Catalana.

Això recorden es deu a que la Federació Catalana d’Handbol ha decidit que, per motius de la situació sanitària (presents i futurs) provocada per la COVID-19, els equips juguin els dos partits previstos al calendari contra un mateix rival el mateix cap de setmana, deixant després una setmana de descans per cadascun d’ells. A la pràctica, serà com si cada cap de setmana sigui una eliminatòria d’anada i tornada, amb  la diferència que estem parlant de partits de la lliga regular.

Aquest cap de setmana el Cadet Femení d’Aaron Murugó comença la fase Classificatòria de la Lliga Catalana dissabte a Sant Cugat (16:30 h).

El Juvenil de Marçal Guardiola també jugarà el seu primer partit de la Fase Classificatòria de la Lliga catalana Juvenil Masculina davant la Unió Esportiva Sàrria el dissabte a les 16 hores.

Ja fora de la competició,  l’Infantil Masculí d’Eric Albert jugarà un partit amistós a Can Vinader (18H)  el dissabte vs Handbol Esplugues

Molta sort a tots i totes!!!

Partits del Cap de Setmana

FORA DE CASA

-Jornada 1-

Dissabte 10/10/2020

16:30h Handbol Sant Cugat Vermell VS Cadet Femení

PAV. 3 – Zona Esportiva Municipal Rambla del Celler de Sant Cugat

Rambla del Celler, nº 10

-Jornada 1-

Dissabte  10/10/2020 

16:30h Associació Lleidatana VS Sènior Femení

Pavelló Municipal de Pardinyes de Lleida

Avinguda de Tortosa, 21

A CASA

-Jornada 1-

Dissabte 10/10/2020

16:00h Juvenil Masculí VS Unió Esportiva Sarrià

-Jornada 12-

Diumenge 11/10/2020

11:00h Sènior Femení VS Associació Lleidatana