?L’Handbol Esportiu Castelldefels ofereix una formació especialitzada als nostres porters i porteres en aquesta temporada 2020/2021. Es tracta d’una petició llargament reclamada pels pares i mares del nostres jugadors/es i que per fi ha arribat a bon port aquest any.

?El Club ha arribat a un acord amb Keeper-Simulator per formar als nostres jugadors. Pau Ventura és un fanàtic de l’handbol i prové de Club Handbol Sant Esteve de Palautordera. Entre altres formacions rebudes, destaquem la d’Entrenador Nacional amb especialització de porter.

?‍?Enguany farà una masterclass in-situ amb tots els nostres porters/es que formen part del club i amb els entrenadors per a ensenyar a integrar el treball dels porters dins de les sessions d’entrenament, per a que així sigui tot molt més profitós ?

??Pau Ventura ha dissenyat una màquina per a que tots els porters/es realitzin part dels treballs fora de porteria de manera virtual i ha posat en marxa un canal de comunicació per a resoldre dubtes o preguntar sobre temes tècnics directament amb ell. Tota aquesta feina estarà supervisada pel coordinador esportiu del Club per a que el treball estigui dins del pla de formació de cada grup ?‍?

Una nova oportunitat de aprendre més i millor pels nostres jugadors més especials, els nostres porters/es.
?? Molta sort i bona temporada a tots ells/es:
Ferran; Cubero; Lucas; Lucasz; Claudio; Jonathan; Berni, Alex; Teo; Aisier; Elia; Ainhoa; Lucia; Mariona i Ainhara ??

#EsportiuCastelldefels #FuriaAmarilla #SomdeSegona #SèniorMasculíA #SèniorMasculíB #SèniorFemení #Benjamí #AlevíBlau #AlevíGroc #AlevíVermell #AlevíFemení #InfantilFemení #InfantilMasculí #CadetFemení #CadetMasculí #Juvenil #Handbol #Balonmano #HandbolEsportiuCastelldefels #CastelldefelsFemEsport Castelldefels Fem Esport Federació Catalana d’Handbol Handbol Catala CatHandbol, tot l’handbol Català