Davant la complicada situació que estem vivint després del decret de l’estat de alarma a tot el país;
davant la situació de confinament que estem patint tots i totes;
així com la paralització de tot el món de l’esport després de que totes les Federacions hagin acordat la suspensió de forma indefinida de tots els partits i totes les competicions fins que el govern consideri que es poden reprendre amb seguretats de tots els participants,
La Junta Directiva de l’Handbol Esportiu Castelldefels reunida telemàticament ha considerat oportú cancel·lar el cobrament de la propera quota d’aquest mes abril esperant que es recuperi la plena normalitat el més aviat possible.
Una vegada més us demanen que sigueu responsables, solidaris i vetlleu per les persones més vulnerables

Moltes gràcies i #QuedatACasa!
La Junta Directiva del Handbol Esportiu Castelldefels

COMUNICADO OFICIAL

Ante la complicada situación que estamos viviendo tras el decreto del estado de alarma en todo el país;
ante la situación de confinamiento que estamos sufriendo todos y todas;
así como la paralización de todo el mundo del deporte después de que todas las Federaciones hayan acordado la suspensión de forma indefinida de todos los partidos y todas las competiciones hasta que el gobierno considere que se pueden reanudar con seguridad de todos los participantes,
la Junta Directiva del Handbol Esportiu Castelldefels reunida telemáticamente ha considerado oportuno suspender el cobro de la próxima cuota de abril esperando que se recupere la plena normalidad lo antes posible.

Una vez más os pedimos que seáis responsables, solidarios y velar por las personas más vulnerables
Muchas gracias a todos y todas y #Quédateencasa

La Junta Directiva del Handbol Esportiu Castelldefels