Es comunica que el passat 13 de febrer, el president de l’Handbol Esportiu Castelldefels, Esteve Jubany Casas, va presentar la dimissió del seu càrrec per motius personals.

Arran d’aquest fet, l’actual Junta Directiva de l’Handbol Esportiu Castelldefels en assemblea extraordinària ha decidit per unanimitat continuar amb la gestió del Club fins a la propera convocatòria d’eleccions establerta per d’aquí a 4 anys.

S’informa dels canvis i els càrrecs i en la nova Junta directiva del Club:
-President: Gerardo Sánchez
-Vicepresident: Manuel Segura
-Secretari: David Murugó
-Tresorer: Gabriel Marín
-Comunicació i Social Media: María José Blanco
-Vocals: Elena Blanco i Gabriel Lozano Fontecha

En els dos últims anys s’ha incrementat el nombre de jugadors i jugadores en el nostre Club; el nombre d’equips i com èxits més recents hem de destacar haver aconseguit pujar a Segona Catalana, tenir un nou equip de Sènior Femení (insígnia d’aquest club durant molts anys) i tenir un altre equip Sènior a Quarta Catalana.

Una de les apostes destacades en aquest curt període de temps ha estat posar en marxa un petit Bar Social per amenitzar i donar servei durant les llargues jornades d’Handbol dels dissabtes a la tarda al pavelló de Can Vinader. Aquesta iniciativa és gràcies a la feina altruista i generós d’un grup de persones que setmana rere setmana, compren, munten i desmunten i estan al servei dels nostres socis. Tots els ingressos obtinguts són invertits en necessitats de club com ara samarretes d’escalfament per a tots els nostres jugadors i jugadores.

Una bona comunicació és un dels nostres objectius prioritaris, per això en els dos últims anys també s’ha invertit en la creació d’una nova web més moderna i àgil on s’informa setmana a setmana de tots els esdeveniment de club, així com dels resultats i el calendari de les jornades de lliga. També s’ha reforçat la presència a xarxes socials a través de Facebook i Twitter i la creació d’un nou perfil a la xarxa social amb més seguidors actualment com és Instagram

Una altra de les novetats destacades és la recent incorporació del nostre Club a Consell de la Dóna de l’Ajuntament de Castelldefels per participar en diferents activitats al llarg de l’any per a donar visibilitat i suport a l’esport femení.

La realització de dues Jornades Solidàries durant les dates nadalenques per recaptar fons per a aquelles associacions i persones que més ho necessiten és una altra de les iniciatives que s’han posat en marxa i que ens omple d’orgull. Dues jornades que han estat tot un èxit de participació i solidaritat al nostre club.

Actualment la nostra entitat també participa en diferents activitats en col•laboració amb l’àrea d’Esports per a promoure l’handbol entre els més petits de la ciutat a través de diferents jornades com a Jocs Escolars, mostres esportives, etc..

Aquesta nova Junta Directiva es compromet a seguir treballant com fins ara i amb més força pels valors del nostre esport a nivell institucional, social i en el dia a dia amb els jugadors, entrenadors i les famílies de el Club.

Finalment, agrair a Esteve Jubany la seva tasca i la seva dedicació durant el seu període com a president de l’Handbol Esportiu Castelldefels.

11 març 2020
La Junta Directiva