?‍♀️?‍♂️L’Handbol Esportiu Castelldefels participa per primera vegada com a membre del Consell de la Dona de Castelldefels en les XXXVI Jornades de les Dones de la ciutat organitzades per
l’Ajuntament de Castelldefels i l’Espai Montserrat Roig a l’entorn del #8març, Dia Internacional de les Dones.

?El 8️⃣ de març, el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Castelldefels convoca una concentració a la plaça de l’Església que es completarà amb la lectura del manifest per part dels representants de les diferents entitats que conformen el Consell de la Dona de Castelldefels. En aquesta ocasió, per primera vegada el Secretari del Club, David Murugó, participarà en la lectura d’aquest manifest

?També participarem el dissabte 7 de març de 11 a 13 hores a la plaça de l’Església en una mostra de les entitats esportives de la ciutat amb una gimcana, zumba i moltes activitats més. Vine i participa amb nosaltres!!
Dia: dissabte, 7 de març
Horari: d’11 a 13.30 h
Lloc: Plaça de l’Església

➕ℹ️Consulta el programa d’activitats a: http://bit.ly/2PsnTB1
#8M #dones #ciutatfeminista #Castelldefels #EspaiMontserratRoig
#participació #20anysConselldeDones