El passat dissabte 11 de gener vam fer entrega dels fons recaptats per a l’Associació ANADEJU en la nostra II Jornada Solidària

El passat 28 de desembre de 2019 es va celebrar per segon any consecutiu la Jornada Solidària de l’Handbol Esportiu Castelldefels a Can Vinader. L’entitat a través de diverses activitats programades al llarg del dia va recaptar 1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣€ per a l’Associació Nacional de Dermatomiositis Juvenil-Anadeju amb la qual col•laborava enguany.
L’Associació Nacional de Dermatomiositis Juvenil és una entitat que lluita per donar a conèixer aquesta malaltia autoimmune, crònica i minoritària amb molt poca repercussió a l’estat.

La Junta directiva de l’Handbol Esportiu Castelldefels ha declarat que “amb l’agraïment a tots i totes, posem la vista ja en la propera edició en què ajudarem a una nova causa que uneixi de nou l’esport i la Solidaritat!!!”
FOTO GALERIA:

WhatsApp Image 2019-12-28 at 16.03.41 (1)