El proper dissabte, 28 de desembre, celebrarem la II Jornada Solidària organitzada per l’Handbol Esportiu Castelldefels.
Enguany, col·laborarem amb l’Associació Nacional de Dermatomiositis Juvenil-Anadeju i la Fundació Demanoenmano.
ANADEJU és una associació d’àmbit nacional, que té per objecte i finalitat compartir experiències de familiars amb Dermatomiositis Juvenil. Aquesta malaltia és minoritària (amb només 40 casos a Espanya), autoimmune i crònica. Entre els seus principals símptomes es troben: debilitat muscular, cansament d’un mode exhaust i reducció de la mobilitat severa. Una veïna de la nostra ciutat pateix aquesta afecció.
També participarà en la nostra diada solidària la Fundació Demanoenmano que fomenta l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o salut mental.

La jornada constarà de partits de 4×4 i partits d’exhibició femenins i masculins.
Els partits 4×4 són enfrontaments a mode de torneig amb pista i reglament
de mini handbol (categories benjamí i aleví). Els equips seran creats per part de l’entitat barrejant edats i sexes amb les jugadors i jugadores i els familiars (pares, mares, germans i germanes, etc…) que s’inscriguin a l’activitat abans del dimecres 18 de desembre. Us podreu inscriure a l’oficina del Club que hi ha a l’entrada del pavelló de Can Vinader. Aquesta activitat serà de 10.00h a 13.45h.

A continuació, farem un dinar solidari amb el preu de 8€ que inclou beguda, paella i pa.

Més tard, els nostres grups de sènior femení i masculí jugaran dos partits amb els equips de la fundació “Demanoenmano”; persones amb discapacitat intel·lectual i salut mental.

Al llarg de tota la jornada s’oferirà servei de bar i també organitzarem una rifa solidària amb premis de donacions de tots els nostres patrocinadors, empreses i d’equips d’Handbol.

Tot el que recapti durant la jornada solidària a través de les inscripcions, la paella, el bar i la rifa anirà íntegrament destinat a l’Associació ANADEJU amb què participem enguany.

Us animem a vindre i participar!!