Cap de setmana excepcional pel nostre Club!!

Hem tornat a jugar 12 partits, dels quals hem guanyat 7, empatat 1 i hem perdut 4. Només l’Aleví Mixt ha descansat perquè el seu partit vs C.H.Sant Andreu de la Barca s’ha aplaçat fins el proper 21 de desembre

Destacar que a casa el passat dissabte, 30 de novembre ho van guanyar casi tot excepte el partit de les nostres Sènior Femenines que van empatar 28-28 contra el Club Handbol Vendrell que es troben a la meitat de la classificació com nosaltres i el partit del Sènior A que jugava contra el primer de la classificació que no ha perdut cap partit fins ara. Un matí i una tarda magnífica d’Handbol amb molts bons resultats a Can Vinader.
Una altre gran alegria ha estat la victòria del Benjamí Groc que gràcies al treball del seu entrenador Joel Garcia ha aconseguit que els nens i les nenes juguin cada vegada millor aconseguint guanyar al Lycée Bel Air. L’Aleví Groc de Sergio Marin continua invicte i primer de la classificació de la seva Lliga.
L’Infantil Femení i el Cadet Masculí també van guanyar a casa còmodament als seus respectius rivals.
Els partits fora de casa ja no van anar tant bé, dissabte el nostre Aleví Blau i el Benjamí Blau sí van guanyar a l’EHC Sant Boi i a l’Handbol Ribes Parellades respectivament, però les Cadet femenines van punxar davant el C.E. Molins de Rei. Dels tres partits de diumenge, només van guanyar el del Sènior Masculí B contra La Salle Montcada, ja són els quarts de la seva lliga a només 2 punts del primer. El Juvenil i l’Infantil Masculí no van poder guanyar els seus matchs.
Enhorabona a tots i a totes pels resultats i per l’actitut.
Bona setmana!!!

CAN VINADER

DISSABTE, 30/11

>Benjamí Groc9-7 Lycée Bel Air Handbol Ribes
->Aleví Groc 10-6Handbol Gavà
->Infantil Femení 27-17 Club Handbol Cardedeu Vermell
->Sènior Femení 28-28 CH Vendrell – Tarragona
->Cadet Masculí 29-22 Handbol Garbí Palafrugell
->Sènior Masculí A 21-26 Sant Martí Adrianenc C

FORA DE CASA
DISSABTE 30/11

->EHC Sant Boi 5-11 Aleví Blau
->Handbol Ribes Parellades 4-12 Benjamí Blau
->C.E Molins de Rei 16-12 Cadet Femení

DIUMENGE, 01/12

->Club Handbol Bordils Verd 28-20 Infantil Masculí
->Oar Gracia Sabadell 24-17 Juvenil Masculí