Resultats d’un cap de setmana atípic, amb el pont de Tots Sants pel mig, cosa que ha fet que s’hagin jugat pocs partits a fora i només el partit del Sènior Masculi A dissabte a casa.
Balanç positiu pel nostre club, dels 5 partits jugats aquest primer cap de setmana del mes de novembre hem guanyat 3 i perduts 2.

Destacar que el Sènior Masculí A continua sense guanyar cap partit a casa i a més a més va perdre contra un rival que ocupava els últims llocs de la classificació i que fins dissabte no havia guanyat cap partit a la Lliga.

Pel contrari el Sènior Masculí B ha pujat a la 4 posició de la seva Lliga desprès de guanyar els seus últims dos partits, a casa i aquest cap de setmana contra el Handbol Gavà.

L’Infantil Masculí, de Aaron Murugó i el Cadet Femení, de Luis Español també van guanyar com a visitants aquest passat cap de setmana contra L’Handbol la Garriga i l’Handbol Parets respectivament.
L’entrenador de l’Infantil, Murugó, ha afirmat que “molt bon partit dels nois, a la primera part s’han fallat molts llançaments i en defensa molt bé. A la segona part hem passat a jugar amb 4: 2 amb els dos pivots oberts deixant espai per atacar el 1: 1 en el medi i ha funcionat genial, felicitar a porteria que avui han estat genial”

Per últim, el Juvenil de Marçal Guardiola ha tornat a perdre aquest cap de setmana al seu llarg desplaçament fins a Fornells. Segons el seu entrenador “El grup és bo, realment molt bo, el que passa és que a part de creure’ns-ho, hem de demostrar-ho cada minut que estem en pista. És aquí on van fallar nosaltres …Els campions són campions per demostrar-ho cada segon que són a la pista i nosaltres ho demostrem únicament en la rectes finals dels partits. Per tant, ens falta encara per ser campions, però ho aconseguirem. Malgrat tot això, ha estat be lluitat. Continuarem aprenem, millorant i mirant cap al futur.”

CAN VINADER
DISSABTE, 02/11/2019
->Sènior Masculí A 27-30 AEE Escola Pia Granollers

FORA DE CASA
DISSABTE, 02/11/2019
->Handbol La Garriga 13-18 Infantil Masculí

->Handbol Fornells 27- 25 Juvenil Masculí

->C.H Parets 22-26 Cadet Femení

DIUMENGE, 03/11/2019
->Handbol Gavà 24-25 Sènior Masculí B