Els sèniors masculí i femení de l’Esportiu Castelldefels d’handbol començaven aquest cap de setmana els seus campionats de lliga i ho van fer amb resultats oposats, derrota del masculí A, empat del masculí B i victòria del femení.

Començant pel sènior masculí, dissabte jugaven al Poliesportiu Municipal de Can Vinader contra el Club Handbol Valldoreix. El partit, corresponent al grup B de la Segona Catalana, va acabar amb un marcador de 23-25 a favor dels visitants.

Pel que fa al sènior femení, absent de les competicions oficials des de la temporada 2017-18, va començar el seu periple al grup B de la Segona Catalana amb una victòria a la pista del Club Handbol Martorell B. Les grogues es van imposar per un clar 20-28.

El Sènior Masculí B finalitzaba ahir a la tarda a Sabadell la primera jornada de la LLiga amb un empat, 29-29, davant de l’OAR Gràcia de Sabadell.