Cap de setmana desafortunat per al nostre club pel que fa als resultats.
Només han aconseguit la victòria els nostres 2 alevins masculins (l’Aleví Groc de Sergio Marin i l’Aleví Blau liderat per la Glòria Vidal) i el Cadet Femení de Luis Espanyol. El Benjamí Blau de Guillem Jubany va empatar el seu partit contra l’Handbol Gavà.
La resta ha estat una successió de derrotes el dissabte a la tarda a casa i diumenge els dos partits disputats contra l’Handbol Vic, al matí el nostre Infantil Masculí i a la tarda el Sènior Masculí B
Després d’aquesta jornada tan decebedora per al nostre club tan sols ens queda treballar més dur durant aquesta setmana per obtenir millors resultats de cara a la quarta jornada de Lliga acomiadant aquest mes d’octubre.

CAN VINADER
DISSABTE, 19/10/2019

->Benjamí Mixt Blau 8-8 Handbol Gavà Grana

->Benjamí Mixt Groc 4-12 Handbol Gavà Blau

->Infantil Femení 16-29 Club Handbol Terrassa

->Sènior Masculí A 23-28 Handbol Sant Vicenç B

->Cadet Masculí 24-32 Handbol Terrassa Vermell

FORA DE CASA

DISSABTE, 19/10/2019

->CBM Esparreguera 2-14 Aleví Masculí Groc

->C.H.Ràpid Cornellà 0-16 Aleví Masculí Blau

->Handbol Riudellots 29-26 Sènior Femení

->C.H.Sant Fost 19-20 Cadet Femení

DIUMENGE, 20/10/2019

-> C.H.Vic 33-30 Infantil Masculí

->C.H.Vic 31-26 Sènior Masculí B