Els guardons es van lliurar el passat 3 de maig per primera vegada al Poliesportiu Municipal de Can Vinader • Un dels finalistes de les quatre categories d’esportistes individuals (masculí i femení de més de 18 anys, i de categories formatives) s’havia escollit a través del vot dels ciutadans • Els altres finalistes d’aquestes categories, la totalitat de la resta i els guanyadors van sortir de la decisió del Jurat tècnic dels premis

Veure fotogaleria

El passat divendres 3 de maig, Castelldefels va viure la 20ª edició de la Nit de l’Esport. La cerimònia, en la que es premien cada any els millors esportistes individuals i els equips de la ciutat, va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Can Vinader.  Marçal Guardiola va rebre una menció especial pel reconeixement a tota una trajectòria dins d’una entitat esportiva; el nostre #JuvenilFemení  va guanyar la categoria de “Millor equip femení de categories formatives”;  Sergio Marin Pernia va ser escollit “Millor entrenador”. Altres jugadors, entrenadors i equip van ser finalistes com a el nostre jugador del Cadet, Magi Camacho, que va quedar Finalista com a millor esportista de categories formatives;  l’equip #Sènior, Finalista com a millor equip Sènior Masculí i a Monxi Rodriguez Dafonte, Finalista com a Millor entrenadora).
Tots ells que representen a la perfecció els valors esportius de l’Handbol Esportiu Castelldefels

La Nit de l’Esport és un acte que vol reconèixer els i les esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores, i persones vinculades a l’esport de la nostra ciutat, que hagin tingut una actuació destacada en el període de juny del 2018 al 15 d’abril del 2019. L’objectiu és reconèixer les qualitats, els esdeveniments esportius i les actituds personals i socials vinculades a l’activitat física i esportiva. Donar suport i promocionant l’esport a la nostra ciutat, en l’àmbit individual i col·lectiu.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Esport ha tornat a comptar amb una eina que ja es va fer servir en anteriors edicions, el fet que els ciutadans podien votar a aquells que considerin com a millors esportistes de la temporada 2018–19 en quatre categories: “Millor esportista femenina de més de 18 anys”, “Millor esportista femenina de categories formatives”, “Millor esportista masculí de categories formatives” i “Millor esportista masculí de més de 18 anys”. De la seva votació ha sortit un dels finalistes dels premis, els altres i la resta dels finalistes de les altres categories i els guanyadors i guanyadores han sortit de la decisió del Jurat tècnic dels guardons.

Els guanyadors i les guanyadores de l’edició d’enguany dels premis van ser:

MILLOR EQUIP MASCULÍ SÈNIOR (+ 18 anys)

  • SÈNIOR Masculí CPC (Club Piragüisme Castelldefels)

 

MILLOR EQUIP FEMENÍ SÈNIOR (+ 18 anys)

  • SÈNIOR B Femení FS CASTELLDEFELS (Futbol Sala Castelldefels)

 

MILLOR EQUIP MASCULÍ CATEGORIES FORMATIVES (Infantil, Cadet i Juvenil)

  • EQUIP INFANTIL (Club Piragüisme Castelldefels)

 

MILLOR EQUIP FEMENÍ CATEGORIES FORMATIVES (Infantil, Cadet i Juvenil)

  • EQUIP JUVENIL (Handbol Esportiu Castelldefels)

 

MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ SÈNIOR (+ 18 anys)

  • ALBERT LIBERAL (Club Piragüisme Castelldefels)

 

MILLOR ESPORTISTA FEMENINA SÈNIOR (+18 anys)

  • RUTH AURÍN (FS Castelldefels)

 

MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ CATEGORIES FORMATIVES (Infantil, Cadet i Juvenil)

  • MATEO FISCHER (Club Nàutic Castelldefels)

 

MILLOR ESPORTISTA FEMENINA CATEGORIES FORMATIVES (Infantil, Cadet i Juvenil)

  • LAIA HERRANZ (Club Rítmica Barcelona de Castelldefels)

 

MILLOR TÈCNIC O ENTRENADOR

  • SERGIO MARÍN (Handbol Esportiu Castelldefels)

 

MILLOR TÈCNICA O ENTRENADORA

  • CRIS LÁZARO (CB Castelldefels)