⚠️⚠️⚠️RESUM dels resultats del passat cap de setmana dels nostres equips
Aquest cap de setmana el nostre #JuvenilFemení descansava per tan s’han disputat 9 partits, dels quals hem guanyat 4; empatat 3 i perdut 2.
Destacar que el #CadetMasculí i el #InfantilMasculí després de guanyar els seus respectius partits continuen primers de les seves classificacions. Així com el #BenjamíMixt i el #AlevíFemení que aquesta setmana van empatar uns partitrs molt difícils, però continuem primeres de las seves lligues al CEBLLOB. El #Sènior també continua en zona d’ascens i tercer de la seva classificació, sis punt per sobre del 4a en Tercera Catalana
Enhorabona a tots i totes!!!
Bona setmana a tothom‼️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?‍♂️☘️?☘️?☘️?
#FuriaAmarilla #handbol #Castelldefels #handball #balonmano #sports #handbolEsportiuCastelldefels