El #Sènior masculí de l’ Handbol Esportiu Castelldefels juga aquest dissabte un partit molt important pel seu futur.
El 6 d’abril a les 20:30 hores a Can Vinader el #Sènior juga contra el Club Handbol Llavaneres Maresme, el 10è classificat del grup B de Tercera Divisió. Una victòria donaria a l’Esportiu l’ascens matemàtic i directe a Segona Catalana.
Us esperem a tots per animar als nostres nois:
Sergio Marin Pernia; @Victor Segura, Pau Clavera; Guillem i Marc Gibert; Miguel Sánchez, Edu HosteGuillem JubanyCarlos Romero Benavides; Raul Sánchez; Lucas Rovira; Jordi Martinez; @Sergio Sánchez; Juan Antonio Rodríguez Dafonte “Chito”; Marçal Guardiola; Carlos Sierra; Oriol Boada “Obe”; Joan Cubero; al delegat Gerardo Sánchez Chacón i al seu entrenador Marc Jubany
Vine a ajudar-nos des de la grada de Can Vinader a aconseguir la victòria amb ells i celebrar la pujada directa a Segona Catalana ???‍♂️?‍♂️?‍♂️
T’esperem‼️!!!!
#FuriaAmarilla #handball #handbol #Castelldefels #balonmano #sports #handbolEsportiuCastelldefels