En la 23a jornada s’esperava un possible ascens i en efecte es va confirmar: el Sènior puja a 2a, fent costat a tres filials de 1a Estatal com són Sant Vicenç B, Montcada B i Sant Esteve de Palautordera B.

L’Esportiu Castelldefels puja a Segona Catalana després d’una nova victòria a casa per 28-17 contra el LLavaneres-Caldes d’Estrac Atlètic, manté la 3ª posició i assegura l’ascens a falta de tres jornades per finalitzar la lliga.

L’equip maresmenc va mantenir el marcador igualat durant quasi tota la primera part, però en el tram final l’equip local va agafar avantatge per marxar al vestidor amb 13 a 10. A la represa els castelldefelencs, empesos pel seu públic, ho van brodar, amb bona defensa i porteria i un gran treball ofensiu. De seguida van agafar un avantatge notable que els va permetre arribar a un final tranquil i d’exhibició.

És el segon ascens consecutiu del Sènior Castelldefels, que la temporada passada estava a 4a. L’equip el Baix Llobregat retorna a una categoria on va jugar per última vegada la temporada 2013-14.