⚠️⚠️⚠️ Resum dels resultats dels partits disputats aquest passat cap de setmana del 23 i 24 de març
Aquest cap de setmana el nostre #JuvenilFemení descansava a l’espera del nou calendari a Lliga Catalana i els nostres Benjamins jugaven un 🆚 l’altre; per tan s’han disputat 8️⃣ partits, dels quals hem guanyat 5; empatat 1 i perdut 2.
Destacar que el #CadetMasculí i el #InfantilMasculí i l’#AlevíFemení després de guanyar els seus respectius partits continuen primers de les seves classificacions. Aixì com el #BenjamíMixt . El #Sènior també continua en zona d’ascens i tercer de la seva classificació en Tercera Catalana
Enhorabona a tots i totes!!!
Bona setmana a tothom‼️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♂️🤾‍♂️☘️🍀☘️🍀☘️🍀
#FuriaAmarilla #handbol #Castelldefels #handball #balonmano #sports #handbolEsportiuCastelldefels
Tota la informació del partits a: https://www.facebook.com/pg/HandbolCastelldefels