El passat dissabte 29 de desembre el Club Handbol Esportiu Castelldefels va organitzarà la seva primera Jornada Solidària al Pavelló de Can Vinader de #Castelldefels. Van ser 10 hores d’handbol ininterrompudes, tota una jornada dedicada a l’esport que és la nostra passió: l’handbol i que tenia l’objectiu de recaptar fons pels que més ho necessiten.

L’Handbol Esportiu Castelldefels va aconseguir recaptar 1400 euros per la campanya  #paralosValientes  #pelsvalents que té com a finalitat aconseguir fons per construir un nou hospital especialitzat en oncologia infantil al complex de l’ Hospital Sant Joan de Déu Barcelona: l’Hospital Pediàtric Càncer Centre a Barcelona.

Durant tota la jornada es realitzaran activitats molt diverses per recollir fons per Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i i el seu projecte. Entre les activitats programades va haver una “Rifa Solidària” amb diferents objectes donats pel Club Handbol Barcelona i altres empreses col·laboradores de l’Esportiu Castelldefels. A través de les participacions venudes per la Rifa es van recollir 340 euros  dels 3400 números venuts. A més a més, hi va haver un servei de  “Bar Solidari” que va funcionar també durant tota la jornada per totes aquelles persones que van venir a col·laborar durant la jornada al Pavelló de Can Vinader. Tota la recaptació del dia, 717 euros serà donada íntegrament també a Sant Joan de Déu. Per últim de la venda i de les donacions de la paradeta d’objectes de la campanya #pelscalents es van sumar altres 343 euros, En total 1400 euros que seran donants integrament a l’Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona

L’Esportiu Castelldefels col·laborava també el passat 29 de desembre amb Creu Roja Castelldefels-Gavà-Begues a través d’una recollida d’aliments no peribles com per exemple: Oli, llet, sal, sucre, galetes, llegum cuits, cereals en pols, conserves (sardines, tonyina), tomàquet fregit o fruita en almívar. La recollida es va fer a la porta del pavelló de Can Vinader i també va ser un èxit ja que es van recollir 320 kilos d’aliments .

La Junta directiva del Esportiu Castelldefels ha declarat que “estem molt contents i orgullosos de la nostra família de l’#Handbol i de tots els que d’una manera o altre ens han ajudat en la nostra primera jornada Solidari. .Ara després de veure la implicació de tants clubs, tants voluntaris i tanta solidaritat ja estem pensant hem preparar  la nostra 2ª Jornada Solidària”.

Fotogaleria amb totes les imatges de la Jornada Solidària a: https://goo.gl/RKG1L8