El proper dissabte 29 de desembre de 10 a 20:30 hores el Club Handbol Esportiu Castelldefels organitzarà la seva primera Jornada Solidària al Pavelló de Can Vinader de Castelldefels. Seran 10 hores d’handbol ininterrompudes, tota una jornada dedicada a l’esport que és la nostra passió: l’handbol i que té l’objectiu de recaptar fons pels que més ho necessiten.

L’Handbol Esportiu Castelldefels participarà en la campanya #PorlosValientes que té com a finalitat recaptar fons per construir un nou hospital especialitzat en oncologia infantil al complex de Sant Joan de Déu:  l’Hospital Pediàtric Càncer Centre a Barcelona.  Durant tota la jornada es realitzaran activitats molt diverses per recollir  fons per L’Hospital de Sant Joan de Déu i el seu projecte. Entre les activitats programades hi haurà una “Rifa Solidària” amb diferents objectes donats pel Club Handbol Barcelona i altres empreses col·laboradores de l’Esportiu Castelldefels.  A més a més hi haurà servei de Bar Solidari per totes aquelles persones que vinguin a col·laborar durant la jornada al Pavelló de Can Vinader. Tota la recaptació del dia serà donada íntegrament a  Sant Joan de Déu.

L’Esportiu Castelldefels col·laborarà també el proper 29 de desembre amb Creu Roja Castelldefels-Gavà- Viladecans a través d’una recollida d’aliments no peribles com per exemple: Oli, llet, sal, sucre, galetes, llegum cuits, cereals en pols, conserves (sardines, tonyina), tomàquet fregit o fruita en almívar. La recollida es farà a la porta del pavelló de Can Vinader  i representarà el cost d’una entrada simbòlica a la jornada solidaria del Club.

Us esperem a tots!!!

Ajuda’ns a Ajudar!!