#EsportiuCastelldefels

Voleu saber quins han estat els resultats dels partits d’aquest cap de setmana??

Cap de setmana de pros i contres per als equips del nostre club.Hem tingut un empat entre les victòries i els partits perduts durant les jornades del 16, 17 i 18 de novembre. El nostre #Sènior va aconseguir una setmana més una rotunda victòria, així com el #Cadet i una vegada més els més petits del clubs també van sortir vencedors en els seus respectius matchs: #BenjamíMixt #BenjamíMixtGroc i #AlevíFemení.

A la resta, molts ànims!!!

# BenjamíGroc 12-4 Lycée Bel Air

Partit on han defensat perfecte, s’han esforçat moltíssim i s’ho han passat súper bé. Molt contents amb el treball de l’equip

# BenjamíMixt 10-6 Sant Pere de Ribes

Han jugat molt bé però el més important és que s’ho han passat millor encara. Cal seguir treballant sobretot en la defensa, però hem acabat amb molt bones sensacions.

# AlevíMasculí 4-12 Handbol Cooperativa Sant Boi

Hem perdut 4-0 contra Sant Boi, ha estat un partit molt difícil ja que ells defensaven agafant i no estan acostumats, s’han esforçat molt sense llençar en cap moment la tovallola. “Tot i perdre molt contenta per la feina que han fet” ha declarat la seva entrenadora Glória Vidal

# AlevíFemení 12-4 Handbol Molins de Rei

Hem guanyat totes les parts. Seguim en la línia del bon treball defensiu. S’ha treballat molt bé amb les distàncies i al robatori de pot. En canvi, en atac, les dues primeres parts s’ha fet un bon joc col·lectiu, ràpid i efectiu però en la tercera i quarta part l’equip s’ha relaxat baixant el nivell ofensiu.

# InfantilFemení 9-28 Granollers

Hem començat el partit en el minut 8, durant la resta de la primera part s’ha jugat a un nivell bastant alt, fins jugant-li de tu a tu en alguns compassos del partit. A poc a poc s’han allunyat en el marcador, és un dels equips que estan un esglaó per sobre així que estic satisfet amb el partit encara que queden molts aspectes que millorar òbviament.

# InfantilMasculí 18-39 Handbol Esplugues

Primera part molt fluixa tant a nivell defensiu com a nivell ofensiu, en atac molt espessos sense idees clares i moltes pèrdues de pilota, en defensa molt tovets en el bloc central, descomptant-molt. La segona part ha estat una mica millor. La setmana que ve a mort contra Amposta !!

# JuvenilFemení 31-28 Hanbol Cooperativa Sant Boi

Hem començat molt bé Posant-nos amb una diferència inicial de Fins a +5 però mesura que el partit anava avançant Hem anat perdent aquesta diferència. Hem Acabat la primera part Empat a 16.La Segona per s’a jugat Molt FORTA a l’inici però quatre Accions errades en Els últims minuts del partit, l’han decantat cap su COSTAT. Ha estat ben jugat i disfrutat.

# JuvenilMasculí 25-45CH La Salle Montcada

Resultat molt enganyós per al que ha estat el partit. Primera part 18-12. Molt ben treballada i aguantant a bon ritme. Segona part hem iniciat desconnectats i parcial de 7-1 que ha estat el que ha trencat el marcador, tot i així ens hem tornat a ficar en el partit i hem seguit treballant. La manca d’encert de cara a porteria en moments i cansament en part final del partit han fet que la diferència acabi sent aquesta. Tot i això molt bon treball en defensa estàtica pel que fa a canvis de jugador, només falta el paset cap endavant en llançaments exteriors. En atac falta moure la pilota amb més ritme però almenys ja anem perdent la por a atacar (a casa vam ficar només 12 gols)

#Cadet 27- 25 Handbol BCN Sants

Partit molt treballat fins al final. L’equip es va esforçar fins a l’últim moment i no va tirar la tovallola. Comencem tenint bastants errors defensius a la primera part que a la segona van ser corregits. L’atac va ser millorant, amb una segona part molt bona pel que fa a continuïtat. Felicitar a l’equip i tota la gent que es va quedar animant al nostre partit. Seguim treballant.

# Sènior 42-18 Handbol Sant Feliu

Partit dominat des del principi. Bon joc i bona defens