Aquest cap de setmana estem molt contents i orgullosos dels nostres equips, d’aquells que han aconseguit la victòria que han estat la majoria: Sènior; Juvenil Masculí; Aleví Femení; Aleví Masculí i Benjamí Mixt però també d’aquells que no han guanyat però han posat la millor actitud i moltes ganes de seguir aprenent noves tècniques, valors i esperit d’equip.

D’altra banda, el partit de l’Infantil Femení va ser suspès perquè no es va presentar l’àrbitre i el partit del Cadet s’ajorna al proper 8 de desembre. Molta sort a tots de cara a la propera jornada del 17 i 18 de novembre?‍♂️?‍♀️??

Crònica i resultats dels partits del passat cap de setmana

–Club Handbol Esplugues 27–28 Handbol Esportiu Castelldefels
Enhorabona per una altra victòria del Sènior fora de casa!!
El partit va començar molt malament, amb un parcial de 11-3, però es va reaccionar molt bé i al descans ja només perdíem de 2 punts. La segona part va començar molt intensa i van anar tota l’estona per davant i jugant bé.
Marc Juvany, entrenador del nostre Sènior Masculí ha resumit el match com a “bon partit i molt bona reacció de l’equip

–Handbol Esportiu Castelldefels 24–38 Club Handbol La Salle Montcada

En aquest partit el resultat final enganya. Es tracta del primer partit de la segona volta de Lliga Catalana del nostre Juvenil Femení (on allà van tenir un -22 . Es va començar amb un bon nivell mantenint-se  dins del partit els primers 15 minuts. De nou, el cansament fa baixar la intensitat i braços i van acabar la part de -8. La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, on els primers minuts ens anàvem mantenint en el mateix marge de gols i on hem aconseguit retallar fins estar 2 gols per sota. El balanç del partit és positiu, segons el seu entrenador Marçal Guardiola que afirma “estic segur que corregint algunes coses i treballant bé podem plantar cara als equips rivals que vinguin. Falta molt, el camí serà llarg i dur pero seguirem persistint en l’intent treballant en pista i fora com a grup! Gràcies al públic que ens ha recolzat al llarg de l’enfrontament

–Handbol Esportiu Castelldefels 41–33 Handbol Parets
Victòria merescuda del nostre Juvenil Masculí de Juan Antonio Rodríguez Dafonte.
Primera victòria de la temporada, aconseguida amb molta intensitat i actitud per part de l’equip. Molta feina per davant per realitzar, però donant els primers passos amb un canvi de actitud notori. Defensa amb bastants errors en situacions de 1vs1 provocada principalment per la variant plantejada defensivament i que genera més espais per treballar. Atac amb més profunditat que en partits anteriors i aplicant un ritme més alt del que és habitual.

–Club Balonmano Granollers 39–24 Handbol Esportiu Castelldefels

Segons l’entrenador del Infantil Masculí, Aaron Murugó, el partit s’ha jugat molt bé els primers 20 minuts, mantenint l’empat en tot moment i amb les forces igualades, “però després se’ns ha anat el partit. Hi ha hagut jugadors que jugaven molt bé al 1vs1 i tenien molt bon llançament. Falta molta actitud en defensa”. A continuar treballant per aconseguir millors resultats de cara a la propera fase.

–Handbol Esportiu Castelldefels 10– 6 Lycée Bel Air

L’Aleví Masculí va guanyar 3 parts i perdut 1. “Es el primer equip que ens han ficat canya. En atac, han estat molt bé i en defensa una mica despistats. Cal seguir treballant per millorar alguns aspectes” ha afirmat la seva entrenadora la Glòria Vidal que també ha afirmat “El més important és que han gaudit al màxim, molt orgullosa d’ells

Club Handbol Martorell 9–7 Handbol Esportiu Castelldefels

Debut del nostre Benjamí Groc, nou equip  que se ha creat en las darreres setmanes degut a la gran inscripció de nous jugadors en la categoria dels més petits del Club i que estarà dirigit pel Sergio Marin.

–Club Handbol Sant Llorenç Benjamí B 4–12 Handbol Esportiu Castelldefels

Primer desplaçament de la temporada a Sant Feliu de Llobregat del Benjamí Mixt; que va guanyar ha guanyat les quatre parts del partit. “L’equip ha jugat molt bé, s’ho han passat molt bé i hem après molt” ha declarat el seu entrenador Guillem Jubany.

–Handbol Esportiu Castelldefels 16–0 CHR Cornellà

L’Aleví Femení de la Monxi Rodríguez va guanyar les 4 parts (16-0). Les nostres alevines van fer un gran treball defensiu, aquest ha estat l’aspecte més destacat del partit. Gràcies a la gran intensitat,  es va aconseguit provocar diversos errors en el rival, cosa que va afavorir la recuperació de moltes pilotes. En atac, es va poder veure un joc ràpid i fluid de 2-3 combinacions que ens va permetre fer llançaments clars i gairebé sense oposició.