3 victòries de les nostres petites promeses: #BenjamíGroc, #AlevíFemení i #InfantilFemení i un empat del nois de l’#AlevíMasculí. Els més petits del club no paren de donar-nos alegries. El nostre #InfantilFemení també va guanyar a casa nostre.

Els equips superiors que majoritàriament jugaven aquesta setmana com a visitants no han tingut tanta sort. Per exemple, el #JuvenilMasculí perdia només per un gol en l’últim minut a la població de Roses a la Costa Brava en un renyit match.

#BenjamíGroc

Handbol Sant Llorenç 4-12 Handbol Esportiu Castelldefels

Partir guanyat contra Sant Llorenç, molt bon joc en atac i en defensa. “Hem robat bastants pilotes, però el més importants és que s’ho han passat bé i han sortit molt contents del partit.

#AlevíFemení

Handbol Esportiu Castelldefels 12-4️ Club handbol Sant Llorenç

Hem guanyat 3 parts i hem deixat escapar la segona part per un gol. Aquesta setmana la intensitat defensiva s’ha mantingut però en canvi, en atac hem estat una mica espesses, fallant algú que un altre passi i poc efectives de cara a porta. S’han fallat més llançaments del que és habitual.

#AlevíMasculí

Handbol Esportiu Castelldefels 8-8 Escola Esteve Barrechina

Partit molt igualat. L’important és que s’han deixat la pell des del minut 0 i han sortit molt contents de la feina que han fet, igual que jo. Finalment han quedat 2-2

#InfantilMasculí

#InfantílMasculí 22-26️ Club Handbol Amposta

Partit en el qual s’ha treballat bé en defensa, amb alguns errors, però en línies generals bé. 2a part millor que la primera, com ens passa sempre … En atac ens ha costat una mica més ja que tota la 2 part han defensat amb una 6:0.

#Infantil femení

Handbol Esportiu Castelldefels 18-14 Handbol Club Laietà

Un partit igualat, que s’ha decidit a la segona part, “molt content per l’actitud que s’ha posat durant tot el partit i un altre partit en què les alevins han ajudat molt. Queda molt per millorar però cal seguir en aquesta línia i guanyar aquests partits que si tenen un nivell equilibrat” ha afirmat el seu entrenador Eric Albert.

#CadeteMasculí

Club Balonmano Granollers 33-28️️ Handbol Esportiu Castelldefels

Partit molt igualat en tot moment fins al principi de la segona part que vam rebre un parcial de 5-0.  El Granollers ens va plantejar una defensa 3-3, que ja ens va fer en el partit d’anada. A l’equip li ha costat treballar amb els suports de pivots, però hem anat aguantant el resultat. Partit fluix pel que fa a actitud. Manca d’anar cap porteria i fallades pel que fa a intensitat defensiva. “Ara ja a pensar en el partit de la setmana que ve i a donar tot en els entrenaments d’aquesta setmana. Seguim treballant” ha declarat el seu entrenador Carlos Romero Benavides.

#JuvenilFemení

Handbol Sant Quirze 38-25 Handbol Esportiu Castelldefels

El resultat del partit no reflecteix la feina feta. Com en la majoria de partits vam començar a dalt en el marcador però el seu joc ràpid de contra-atacs i la gran feina que va fer la seva portera ens fa anar-nos de -4 a la mitja part. La segona part vam començar molt fluixes però a poc a poc ens vam anar posant a tònica amb l’exigència del partit fins a arribar al minut 15 on anàvem 6 punts per sota. A partir d’aquí, les noies van desconnectar per una caiguda molt forta d’una jugadora i uns problemes que van haver a la taula amb el marcador (en 10 minuts van parar 3 vegades el partit perquè el marcador es va anar apagant). En aquest temps l’equip rival que encara estava ficat en el partit va aprofitar per fer el que sabia, córrer i accions de contra-atac deixant-nos així molt fora del partit. “Una llàstima, però ens vam quedar amb les coses bones sabent que som capaços de plantar cara als equips i aprenem del que és dolent, per seguir donant guerra fins al final de partit sense relaxar-nos” ha comentat Marçal Guardiola coach de les nostre juvenils.

#JuvenilMasculí

Club Handbol Empordà  30-29 ️Handbol Esportiu Castelldefels

Partit disputat diumenge a les 19:00 a Roses, població de la Costa Brava. Tot i anar amb 9 jugadors, s’ha lluitat fins al final. Partit a estones en què hem estat per davant molts trams de partit, però en moments finals se’ns han escapat per 3/4 males seleccions. S’ha arribat a empatar però en atac final el nostre equip per tornar a empatar s’ha escollit una mala selecció de llançament que ha matat les opcions. “De tota manera era impossible guanyar amb aquest arbitratge. Ha tret molts 2’per a ells però hauria d’haver tret el triple. Setmana que ve mes. seguirem treballant” ha explicat Juan Antonio “Chito