#EsportiuCastelldefels
Ja ets pots preparar l’agenda pel proper cap de setmana del 10 i 11 de novembre ?‍♂️?‍♀️?‍♂️?‍♀️

Ja tenim els horaris i els llocs on jugaran els nostres equips

Cap de setmana on jugaran tots els nostres equips excepte el #CadetMasculí que ha ajornat el seu match al proper 8 desembre vs Joventut Handbol La Llagosta

Fora de casa anirem a visitar a Club Balonmano Granollers Sporting,Club Handbol EspluguesClub handbol Sant Llorenç i Club Handbol Martorell amb #InfantilMasculí#Sènior#BenjamíMixt, i el debut del nostre #BenjamíGroc respectivament.
Vine a animar als nostres jugadors a casa tot el dia, pel matí jugaran: #InfantilFemení#AlevíMasculí i #AlevíFemení i la tarda de dissabte al pavelló de Can Vinader jugaran el #JuvenilMasculí i #JuvenilFemení i
+INFO: https://handbolcastelldefels.com/
Molta sort a tots ???